提提你

「See You 食乜好」: http://eat-it.cuhkinfo.com

Saturday, August 10, 2013

Quit 大細 O 攻略

作為新生,對中大既事物都好好奇,所以有唔少人o係迎新日時候就手快快填左想去大細O,結果上某論壇/聽人講話大O唔好去/其他野,想quit 大細O有冇計? 有!

利申:我就是成功的例子

但記得要在deadline前通知!!

院系會迎新營(細O) 截止報名日期
2013/08/14  (23:59)
書院新生輔導營 (大O) 截止報名日期
2013/08/21  (23:59)

無論你交了paper form/online application,同意參加大O(或細O)

進行網上登記:https://cloud.itsc.cuhk.edu.hk/ocamp/login.aspx
(交paper form 的進行新用戶登記,交了online application 的用你之前用來登記的user name/pw入)

並剔選你不參加的Ocamp(選否),(交paper form 的要做這一步,交了online application 的dim 了格,不能選,直接按下一頁)


在輸入額外資料的地方,打自己要退出大O(或細O)


之後補個Whatsapp / E-mail 比所屬O camp 的負責人,得到其確認之後就OK了。

查看各院係O camp 負責人,可到細o大o 看poster , poster 有寫


報了名,而不通知就甩底,亦需要付迎新營相關費用。


想得到最新資訊?Like我地個page!

***如須admin 回覆,請在留言中加入 @中大資訊 tag 番專頁,咁admin就會收到通知架喇***

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...